EPS logo en letters

Van Dijk Emballage is producent van piepschuim letters.

Door middel een contoursnijmachine kunnen wij vele vormen en maten piepschuim letters tot op de millimeter nauwkeurig produceren.

We hebben een uitgebreid assortiment lettertype’s in ons bestand die wij op aanvraag kunnen produceren. Wij richten ons uitsluitend op de zakelijke markt en leveren niet rechtstreeks aan consumenten.

Piepschuim logo’s of letters kunnen geproduceerd worden in geel xps, wit piepschuim of grijs piepschuim. Piepschuim is leverbaar in verschillende druksterkte’s van eps60se tot en met eps 400se. Meestal worden piepschuim letters en logo’s uitgevoerd in eps200se. Dit is piepschuim van een hoge kwaliteit voor een redelijke prijs.

Piepschuim of tempex letters zijn licht en sterk en geven een extra dimensie aan uw etalage, beursstand, decor, showroom, video clip of tv reclame.

Vrijwel ieder logo’s is te produceren uit piepschuim maar wij kunnen bijvoorbeeld ook u eigen handtekening snijden uit piepschuim. U stuurt ons een bestand in dxf,dwg of eps formaat en wij snijden het voor u uit piepschuim.

De letters zijn onbewerkt te gebruiken maar ook eenvoudig te spuiten met een verf op waterbasis voor binnengebruik of een sterke polyurea coating voor buiten gebruik
Het coaten van eps is zeer specialistisch werk. Hiervoor verwijzen wij u door naar een collega ondernemer.


piepschuim letters tv commercial

piepschuim vijf

piepschuim reuze cijfers

piepschuim teksten

piepschuim snijden

piepschuim letter

piepschuim beste brabantse werkgever

dubbel gesneden piepschuim letter

Afgelopen jaar hebben wij voor verschillende projecten piepschuim letters gesneden.
Voor een regionale omroep hebben we een aantal woorden gesneden die gebruikt zijn voor de introductie van nieuwe tv programma’s.
In opdracht van een reclamebureau hebben we piepschuim cijfers van 2 meter hoog gemaakt voor een tv commercial van een bekende opticien en piepschuim letters voor een videoclip van een bekende zangeres


piepschuim letter bekleed met folie


gekleurd piepschuim


Op kleur gespoten piepschuim letter